Elk tuin krijgt een persoonlijke toets!

Inrichten en onderhouden als basis voor een blijvende droomtuin!

Het inrichten en onderhouden van uw tuin is zeker zo belangrijk als het interieur van uw woning of kantoor. Wanneer u niet over groene vingers beschikt, staat Jimmy Heens uit Herselt paraat om uw droomtuin in te richten én te onderhouden.

Geen tuinidee is te gek of onmogelijk. Samen met Jimmy worden de opties besproken en geeft hij praktisch advies voor een knappe inrichting. Zowel particulieren als bedrijven met elke grootorde van tuin zijn welkom. Stads-, park-, of boerentuin? Voor elk type tuin zijn er diverse mogelijkheden in beplanting, waterpartijen, paadjes of andere tuinelementen.

Onderhoud

Na het inrichten volgt het onderhoud. Om heel het jaar toe te kijken op een genietbare tuin, is periodiek onderhoud een noodzaak. Daarbij opteert u zelf voor wekelijks, maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks onderhoud.

Al ruim tien jaar is Jimmy Heens ervaringsdeskundige op het gebied van inrichten en onderhouden van tuinen. De tuinfirma is gevestigd in Herselt (Antwerpen), maar is actief over heel België. De kunst die de firma beheerst, is om van elke grootte van tuin een uniek plekje te maken waar u zich optimaal thuis voelt.

Want een stipt aangelegde en onderhouden tuin geeft ook uw woning een sterker karakter. Neem contact op met Jimmy Heens in Herselt voor het inrichten van uw tuin.

Clikc+