Geen tijd? Huur een automatische grasmaaier!

Jimmy Heens voorziet in het onderhoud!

U heeft een broertje dood aan grasmaaien of er simpelweg geen tijd voor? Bij tuinfirma Jimmy Heens kan u een automatische grasmaaier huren die het gazon voor u maait. Het gras wordt op dagelijkse basis gemaaid en na verloop van tijd zorgt de tuinfirma uit Herselt ook voor het onderhoud ervan.

Het voordeel ervan is dat u zich werkelijk van niets moet aantrekken en toch een grasmat heeft die er perfect bijligt. Het gemaaide gras wordt extra fijn vermalen en dient als natuurlijke bemesting voor het gazon. Niet meer het gras bij elkaar harken en talrijke compostbakken aanschaffen.

Onderhoud

Jimmy Heens staat in voor het verhuur van automatische grasmaaiers over héél België. De tuinfirma komt bij u de tuin afbakenen met grensdraad, zodat de maaier weet binnen welk gebied er moet worden gemaaid. De graskantjes worden nadien handmatig bijgewerkt tot een perfect gazon.

Na het maaien voorziet Jimmy Heens ook in het onderhoud van het toestel. Geen zorgen meer over het gazon als de lente of zomer in het land is. U krijgt er zorgeloos een prima grasmat voor in de plaats als u een automatische grasmaaier van de tuinfirma uit Herselt huurt. Bel voor een afspraak.

Clikc+